Spa

SPARESA
till Pärnu, Estland
Vi åker igen i mars 2024!
(9 dagar)

Må bra, åk på spa med Karlssons buss!

OBS! Datumet för resan är ej ännu fastställt mer info kommer inom kort.

Dag 1. Gotland - Tallinn
Samling hos Karlssons buss i Lye eller vid hamnterminalen i Visby innan vi tillsammans går ombord morgonfärjan mot Nynäshamn (obs! Destination Gotland har ännu inte fastställt avgångstiderna för 2024, ändingar kan därför förekomma) Vi åker mot Stockholm för några timmars fri tid innan vi tar färjan vidare mot Tallinn som avgår ca kl. 17:30. Under kvällen äter vi en gemensam middagsbuffé på fartygets restaurang. Ombord finns det även möjlighet till dans, shopping och mycket mer! Övernattning sker på färjan.

Dag 2. Tallinn - Pärnu
Efter frukost ombord ankommer vi till Tallinn under förmiddagen. Vi beger oss mot vårt hälsohotell Tervis Medical SPA för lunch och incheckning, det är här vi ska bo nästkommande 6 nätter.

Dag 3-7. Pärnu
Under våra härliga dagar i Pärnu kommer alla resenärer att konsulteras av en svensktalande läkare för att planera vilka olika kurer och behandlingar som önskas genomföras under vistelsen på hotellet. I resans pris ingår 3 behandlingar per dag, men det går självklart även att boka till fler om så önskas. På hotellet erbjuds en mäng olika massage och behandlingar att välja mellan. Klassik massage för smärtande och spända muskler eller så känns Chokladmassage något mer för dig. Avnjut en av hotellets värmebehandlingar så som gyttjeterapi eller spendera eftermiddagen i den avkopplande saltkammaren. Det finns mycket att välja bland!

För ännu mer info besök gärna: spatervis.ee

Dag 8. Pärnu - Tallinn
Vi äter en god frukost på hotellet innan vi lastar in vårt bagage i bussen och åker mot Tallinn för att ta färjan till till stockholm via Helsingfors. Ombord finns självklar möjlighet till en rad olika nöjen bland annat shopping och dans. Övernattning sker ombord.

Dag 9. Stockholm - Gotland
Efter sjöfrukosten ombord når vi Stockholm undder förmiddagen. Efter ankomst åker vi nästan direkt mot Nynäshamn där nästa båttur väntar hem till Gotland under efttermiddag/ kväll (obs! Destination Gotland har ännu inte fastställt avgångstiderna för 2024, ändingar kan därför förekomma).

Pris ej fastställt ännu.
I priset ingår:
• Samtliga väg- och färjeavgifter
• Samtliga båt och bussresor, hytt och frukost t/r, samt middagsbuffé på utresan
• Helpension (frukost, lunch, middag) i 6 nätter på Hotell Tervis Medical SPA (dagen för avresa endast frukost)
• Stadsrundtur i Pärnu med svensktalande guide
• Tillgång till swimmingpool, bubbelbad, bastu m.m. på hotellet
• Upp till 3 behandlingar per dag (ej ankomst- och avresedag).


Enkelrumstillägg ej fastställt ännu.
Anmälningsavgift: 500:-, som betalas inom 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 20 dagar före avresa.
Avbeställningsskydd: 150:-, betalas samtidigt som anmälningsavgiften.

Boka resa

Boka resa

Senaste anmälan: 4 augusti 2023, efteranmälan i mån av plats.

BRA ATT VETA: Ta med det europeiska sjukförsäkringskortet (är gratis och beställs från Försäkringskassan, kortet är giltigt i 3 år) samt giltigt pass. Valuta på resan är euro.


Vi reserverar oss för ev. ändrade båttider, ändrade besöksmål i programmet samt förändrade valutakurser och oförutsedda utgifter som turistskatter med mera, vilka faller utanför vår kontroll.

Busschaufför på resan är Per-Axel Karlsson, tel. 070-740 11 64.

Välkomna önskar Per-Axel med personal!