Spa

SPARESA
till Pärnu, Estland
14 september 2024
(9 dagar)

Må bra, åk på spa med Karlssons buss!

Dag 1. Gotland - Tallinn, lördag 14 september
Samling hos Karlssons buss i Lye kl. 05.10 eller vid hamnterminalen i Visby kl. 06.10 innan vi tillsammans går ombord morgonfärjan mot Nynäshamn som avgår kl. 7.15. Vi åker mot Stockholm för några timmars fri tid innan vi tar färjan vidare mot Tallinn som avgår ca kl. 17:30. Ombord finns det ett stort utbud av resturanger att välja bland för en trevlig middag, innan det är dags att krypa till kojs i någon av hytterna. Men för den som vill bjuder kvällen även på möjlighet till dans, shopping och mycket mer!

Dag 2. Tallinn - Pärnu, söndag 15 september
Efter frukost ombord ankommer vi till Tallinn 10:45, observera ny lokal tid. Under natten har vi nämliigen rest fram i tiden med en timmme. Vi beger oss mot vårt hälsohotell Tervis Medical SPA för lunch och incheckning. Det är här vi ska bo nästkommande 6 nätter.

Dag 3-7. Pärnu, måndag 16 september - fredag 20 september
Under våra härliga dagar i Pärnu kommer alla resenärer att konsulteras av en svensktalande läkare för att planera vilka olika kurer och behandlingar som önskas genomföras under vistelsen på hotellet. I resans pris ingår 3 behandlingar per dag, men det går självklart även att boka till fler om så önskas. På hotellet erbjuds en mäng olika massage och behandlingar att välja mellan. Klassik massage för smärtande och spända muskler eller så känns Chokladmassage något mer för dig. Avnjut en av hotellets värmebehandlingar så som gyttjeterapi eller spendera eftermiddagen i den avkopplande saltkammaren. Det finns mycket att välja bland!

För ännu mer info besök gärna: spatervis.ee

Dag 8. Pärnu - Helsingfors - Tallinn, lördag 21 september
Vi äter en god frukost på hotellet innan vi lastar in vårt bagage i bussen och åker mot Tallinn för att ta färjan under förmiiddagen till Stockholm, denna gång via Finlands huvudstad: Helsingfors! Här går vi av för en stadsrundtur på Helsingfors gator med svensktalande guide. Kl. 17.00 går vi åter ombord för att fortsätta resan mot Stockholm. Under kvällen finns det möjlighet till shopping, dans mat m.m ombord. Övernattningen sker ombord.

Dag 9. Stockholm - Gotland, söndag 22 september
Efter sjöfrukosten ombord når vi Stockholm under förmiddagen. Härifrån beger vi oss mot Nynäshamn och nästa båtfärd tillbaka till vår allderes egna ö. Destination Gotlands färja avgår 14.10 med ankomst till Visbyhamn ca kl. 17.25.

Pris: 10300:- per person med del i dubbelrum/hytt
I priset ingår:
• Samtliga väg- och färjeavgifter
• Samtliga båt och bussresor, hytt och frukost t/r
• Helpension (frukost, lunch, middag) i 6 nätter på Hotell Tervis Medical SPA (dagen för avresa endast frukost)
• Stadsrundtur i Pärnu med svensktalande guide
• Tillgång till swimmingpool, bubbelbad, bastu m.m. på hotellet
• Upp till 3 behandlingar per dag (ej ankomst- och avresedag).


Enkelrums-/hytttillägg: 2400:-.
Anmälningsavgift: 500:-, som betalas inom 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 20 dagar före avresa.
Avbeställningsskydd: 150:-, betalas samtidigt som anmälningsavgiften.

Boka resa

Boka resa

Senaste anmälan: 1 augusti 2024, efteranmälan i mån av plats.

BRA ATT VETA: Ta med det europeiska sjukförsäkringskortet (är gratis och beställs från Försäkringskassan, kortet är giltigt i 3 år) samt giltigt pass. Valuta på resan är euro.


Vi reserverar oss för ev. ändrade båttider, ändrade besöksmål i programmet samt förändrade valutakurser och oförutsedda utgifter som turistskatter med mera, vilka faller utanför vår kontroll.

Busschaufför på resan är Per-Axel Karlsson, tel. 070-740 11 64.

Välkomna önskar Per-Axel med personal!