Spa

SPARESA
till Pärnu, Estland
6 - 14 september 2023 (9 dagar)

Må bra, åk på spa med Karlssons buss!

Dag 1. Gotland - Tallinn, onsdag 6 september
Samling hos Karlssons Buss i Lye eller vid hamnterminalen i Visby. Vi siktar på att ta morgonfärjan till Nynäshamn (OBS! Destination Gotland har ej ännu är fastställd tidtabellen för hela 2023, tider kommer). Vi åker mot Stockholm för några timmars fri tid innan vi tar färjan vidare mot Tallinn som avgår ca kl. 17:30. Under kvällen äter vi en gemensam middagsbuffé på fartygets restaurang. Ombord finns det även möjlighet till dans, shopping och mycket mer! Övernattning sker på färjan.

Dag 2. Tallinn - Pärnu, torsdag 7 september
Efter frukost ombord ankommer vi till Tallinn ca kl. 10:00 (obs lokal tid). Vi beger oss mot vårt hälsohotell Tervis Medical SPA för lunch och incheckning, det är här vi ska bo nästkommande 6 nätter.

Dag 3-7. Pärnu, fredag 8 september - tisdag 12 september
Under våra härliga dagar i Pärnu kommer alla resenärer att konsulteras av en svensktalande läkare för att planera vilka olika kurer och behandlingar som önskas genomföras under vistelsen på hotellet. I resans pris ingår 3 behandlingar per dag, men det går självklart även att boka till fler om så önskas. På hotellet erbjuds en mäng olika massage och behandlingar att välja mellan. Klassik massage för smärtande och spända muskler eller så känns Chokladmassage något mer för dig. Avnjut en av hotellets värmebehandlingar så som gyttjeterapi eller spendera eftermiddagen i den avkopplande saltkammaren. Det finns mycket att välja bland!

För ännu mer info besök gärna: spatervis.ee

Dag 8. Pärnu - Tallinn, onsdag 13 september
Vi äter en god frukost på hotellet innan vi lastar in vårt bagage i bussen och åker mot Tallinn. Där har vi egen tid för shopping m.m. Vår färja avgår ca kl. 18.00 från Tallinn tillbaka mot Stockholm, ombord finns möjlighet till shopping, dans m.m. Övernattning ombord.

Dag 9. Stockholm - Gotland, torsdag 14 september
Efter sjöfrukosten når vi Stockholm kl. 10:00. Vi har nu några timmar ledig tid innan vi tar kvällsfärjan tillbaka till våren ö. Vi hittar på något och åker till ett fint och trevligt ställe att fördriva tiden med. När kvällen närmar sig åker vi till Nynäshamn och åker med färjan hem till Gotland. (OBS! Destination Gotland har ej ännu är fastställd tidtabellen för hela 2023, tider kommer).

Pris: 9500:- per person med del i dubbelrum/hytt.
I priset ingår:
• Samtliga väg- och färjeavgifter
• Samtliga båt och bussresor, hytt och frukost t/r, samt middagsbuffé på utresan
• Helpension (frukost, lunch, middag) i 6 nätter på Hotell Tervis Medical SPA (dagen för avresa endast frukost)
• Stadsrundtur i Pärnu med svensktalande guide
• Tillgång till swimmingpool, bubbelbad, bastu m.m. på hotellet
• Upp till 3 behandlingar per dag (ej ankomst- och avresedag).


Enkelrumstillägg: 1700:-.
Anmälningsavgift: 500:-, som betalas inom 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 20 dagar före avresa.
Avbeställningsskydd: 150:-, betalas samtidigt som anmälningsavgiften.

Boka resa

Boka resa

Senaste anmälan: 4 augusti 2023, efteranmälan i mån av plats.

BRA ATT VETA: Ta med det europeiska sjukförsäkringskortet (är gratis och beställs från Försäkringskassan, kortet är giltigt i 3 år) samt giltigt pass. Valuta på resan är euro.


Vi reserverar oss för ev. ändrade båttider, ändrade besöksmål i programmet samt förändrade valutakurser och oförutsedda utgifter som turistskatter med mera, vilka faller utanför vår kontroll.

Busschaufför på resan är Per-Axel Karlsson, tel. 070-740 11 64.

Välkomna önskar Per-Axel med personal!