Falkenbergsrevyn

Falkenbergsrevyn
5-8 mars 2020 (4 dagar)

Följ med och upplev dans och nöje i Tvååker samt Falkenbergsrevyn, en minst sagt hårresande revy fullspäckad av sång och musik om årets skandaler. Vi åker även till Huskvarna och lär oss om stadens historia!

Dag 1. Gotland - Eksjö, torsdag 5 mars
Samling vid Karlssons Buss i Lye kl. 14.50 eller vid hamnterminalen i Visby kl. 15.50. Färjan avgår kl. 16.50. Var och en äter middag på egen hand under överfarten. Efter ankomst till Oskarshamn ca kl. 20.00 fortsätter vi vidare mot vårt hotell strax utanför Eksjö, en färd på knappt två timmar. Vårt hotell, Hotel Ullinge är ett hemtrevligt hotell beläget vid stranden till Södra Wixens, en av Smålands vackrast sjöar.

Dag 2. Eksjö - Huskvarna - Falkenberg, fredag 6 mars
Efter gemensam frukost på hotellet rör vi oss vidare mot Huskvarna. Väl framme besöker vi Husqvarna museum där vi gemensamt kommer få en guidad tur inne på muséet. Huskvarna är kanske mest känt för dess tillverkningsindustri som redan tog sin början på 1600-talet och dess vapenproduktion. Än idag är stora företag som Electrolux fortfarande aktiva i staden. Se mer på: http://husqvarnamuseum.se/. Därefter åker vi vidare mot Falkenberg. På vägen stannar vi för lunch på ett lämpligt ställe. Framme i Falkenberg och vårt hotell Vesterhavet checkar vi in för några timmars vila inför kvällen som väntar. För den som vill åker vi till Tvååker där det kommer bjudas på dans, musik och för den som är hungrig även smörgåstårta. Efter dansen åker vi tillbaka till hotellet i Falkenberg för en god natt sömn.

Dag 3. Falkenberg, lördag 7 mars
Lördagen bjuder på fri tid i Falkenberg. Här kan du uppleva stadens rika kulturutbud med spännande museum, kulturmiljöer och caféer. Varför inte kika in i Falkmanska huset, en fantastisk miljö från 1700-talet som också är en av stadens äldsta byggnader. Idag kan du ta dig en kopp fika i denna underbara byggnad. När tiden närmar sig middagstid äter vi gemensam buffé på hotellet för att därefter bege oss till resans höjdpunkt: Falkenbergsrevyn! 2019 års upplaga kommer bli minst sagt en hårresande upplevelse med en mix sång och musik om det gångna årets händelser och skandaler. Efter revyn beger vi tillbaka till hotellet för natten.

Dag 4. Falkenberg - Gotland, söndag 8 mars
Sista dagen på vår resa tar vi lite sovmorgon efter gårdagens festligheter. Efter frukost åker vi till Gekås i Ullared, där finns allt att hitta för den som är shoppingsugen. Se mer på: http://www.gekas.com. Därefter påbörjar vi vår resa hemåt mot Oskarshamn och vidare till Gotland. Färjan avgår från Oskarshamns ca kl. 20.10. Färjan beräknas vara framme i Visby hamn ca kl. 23.05.

Pris: 3 900:- per person med del i dubbelrum.
I priset ingår:
• Alla båt- och bussresor.
• Tre hotellnätter med frukost samt en middagsbuffé dag 3.
• Biljett till Falkenbergsrevyn.
• Inträde till Husqvarna museum.

Enkelrumstillägg: 900:-.
Anmälningsavgift: 500:-, som betalas inom 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 20 dagar före avresa.
Avbeställningsskydd: 150:-, betalas samtidigt som anmälningsavgiften.

Boka resa

Boka resa

Vi reserverar oss för ev. ändrade båttider, ändrade besöksmål i programmet samt förändrade valutakurser och oförutsedda utgifter som turistskatter med mera, vilka faller utanför vår kontroll.

Busschaufför på resan är Per-Axel Karlsson, tel. 070-740 11 64.

Välkomna önskar Per-Axel med personal!