Falkenbergsrevyn

Årets Falkenbergsrevy: Tvärdrag!
7 mars 2024 (4 dagar)

Fullbokat!
Äntligen är dem tillbaka med den årets upplaga Tvärdrag – en revy som drar åt alla håll! Det utlovas en föreställning fylld av humor, satir och musik som på ett lekfullt sätt skojar med vår samtid. Dessutom åker vi på dans i Tvååker och besöker Berte museum för en nostalgitrip som inte duga. Häng med!

Dag 1. Gotland- Falkenberg, torsdag 7 mars
Samling vid Karlssons Buss i Lye kl. 14.50 eller vid hamnterminalen i Visby kl. 15.50. Vi tar färjan tillsammans kl. 16.50 och äter middag på egen hand under överfarten. Efter ankomst till Oskarshamn ca kl. 20.00 fortsätter vi direkt mot vårt hotel Gits gård i Falkenberg. Efter några timmar på vägen kommer vi äntligen fram någon gång efter midnatt. Se mer på: https://www.gittsgard.se.

Dag 2. Eksjö - Falkenberg, fredag 8 mars
Idag tar vi lite sovmorgon efter gårdagens resa. För den äventyrslystne gör vi idag några utflyter tillsammans i närområdet. Berte museum ligger strax utanför Falkenberg och är en plats för nostalgikern. Här slungas du tillbaka i tiden med saker och ting från förr. Här kommer vi få se allt från gamla lantbruksmaskiner, leksaker och gamla kläder. Det mesta i museets samlingar är från donationer av bönder i närområdet genom åren. Se mer på: https://www.bertemuseum.se. Runt lunchtid stannar vi för en bit mat på lämpligt ställe. När kvällen närmar sig åker dem som vill till Tvååker där det kommer bjudas på dans, musik och även smörgåstårta. Efter dansen åker vi tillbaka till hotellet i Falkenberg för en god natt sömn.

Dag 3. Falkenberg, lördag 9 mars
Lördagen bjuder på fri tid i Falkenberg för den som vill. Här kan du uppleva stadens rika kulturutbud med spännande museum, kulturmiljöer och caféer. Mot eftermiddagen samlas vi igen för att gemensamt åka till resans höjdpunkt: Falkenbergsrevyn! Föreställningen börjar 15:30. 2024 års upplaga har fått namnet TVÄRDRAG vilket syftar på en tid med mycket blåsväder - både när det gäller ekonomi och kända personer & händelser som det snabbt blåser upp till storm kring. Sommarvädret har dessutom satt en extra krydda och vi bjuder som alltid på drag. Läs mer om föreställningen på deras hemsida: https://falkenbergsrevyn.se. Efter revyn beger vi oss tillbaka till hotellet för gemensam middag.

Dag 4. Falkenberg - Gotland, söndag 10 mars
Sista dagen på vår resa tar vi lite sovmorgon efter den föregående kvällens festligheter. Vi åker hemåt mot Oskarshamn och vidare till Gotland. Om intresset finns kan vi även åka förbi Gekås i Ullared på hemvägen. Färjan avgår från Oskarshamns ca kl. 20.10. Färjan beräknas vara framme i Visby hamn ca kl. 23.05.

Pris: 5 900:- per person med del i dubbelrum.
I priset ingår:
• Alla båt- och bussresor
• Tre hotellnätter med frukost och en middag
• Biljett till Falkenbergsrevyn
• Dans och smörgåstårta i Tvååker
• Entré till Berte museum med guidad visning

Enkelrumstillägg: 600:-.
Anmälningsavgift: 500:-, som betalas inom 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 20 dagar före avresa.
Avbeställningsskydd: 150:-, betalas samtidigt som anmälningsavgiften.

Möjlighet att bo fler i ett rum finns, just nu är två rum lediga med plats för 3-4 personer.

Senaste anmälan: januari 2024, efteranmälan i mån av plats.

Boka resa

Boka resa

Vi reserverar oss för ev. ändrade båttider, ändrade besöksmål i programmet samt förändrade valutakurser och oförutsedda utgifter som turistskatter med mera, vilka faller utanför vår kontroll.

Busschaufför på resan är Per-Axel Karlsson, tel. 070-740 11 64.

Välkomna önskar Per-Axel med personal!