Falkenbergsrevyn

Falkenbergsrevyn med föreställningen Upp och ner!
9-12 mars 2023 (4 dagar)

Följ med och skratta tillsammans med Falkenbergsrevyn! Det kommer bli en minst sagt fartfylld föreställning om vår upp och nervända värld med massor av sång och musik om riksdagsvalet, NATO, de stigande elpriserna och festande politiker i både Finland och England. Häng med!

Dag 1. Gotland- Falkenberg, torsdag 9 mars
Samling vid Karlssons Buss i Lye kl. 14.50 eller vid hamnterminalen i Visby kl. 15.50. Vi tar färjan tillsammans kl. 16.50 och äter middag på egen hand under överfarten. Efter ankomst till Oskarshamn ca kl. 20.00 fortsätter vi direkt mot vårt hotel Gits gård i Falkenberg. Efter några timmar på vägen kommer vi äntligen fram någon gång efter midnatt. Här får vi våra rum och kan krypa till kojs.

Dag 2. Eksjö - Falkenberg, fredag 10 mars
Idag tar vi lite sovmorgon efter gårdagens resa. För den äventyrslystne gör vi idag några utflyter tillsammans i närområdet. Berte museum ligger strax utanför Falkenberg och är en plats för nostalgikern. Här slungas du tillbaka i tiden med saker och ting från förr. Här kommer vi få se allt från gamla lantbruksmaskiner, leksaker och gamla kläder. Det mesta i museets samlingar är skänkt av bönder i närområdet genom åren. Se mer på: https://www.bertemuseum.se. Runt lunchtid stannar vi för en bit mat på lämpligt ställe. När kvällen närmar sig åker dem som vill till Tvååker där det kommer bjudas på dans, musik och även smörgåstårta. Efter dansen åker vi tillbaka till hotellet i Falkenberg för en god natt sömn..

Dag 3. Falkenberg, lördag 11 mars
Lördagen bjuder på fri tid i Falkenberg för den som vill. Här kan du uppleva stadens rika kulturutbud med spännande museum, kulturmiljöer och caféer. Vi kan också åka till kvarnhuset i Knäred. Det är idag omsorgsfullt restaurerat och blivit ett mycket uppskattat besöksmål i trakten omgiven av den mäktiga forsen. Mot kvällen salmas vi igen för att gemensamt åka till resans höjdpunkt: Falkenbergsrevyn! 2023 års upplaga kommer vända publiken upp & ner av skratt om det gångna årets händelser och skandaler med en mix av sång och musik. Läs mer om föreställningen på deras hemsida: https://falkenbergsrevyn.se. Efter revyn beger vi tillbaka till hotellet för natten.

Dag 4. Falkenberg - Gotland, söndag 12 mars
Sista dagen på vår resa tar vi lite sovmorgon efter gårdagens festligheter. Vi åker hemåt mot Oskarshamn och vidare till Gotland. Om intresset finns kan vi även åka förbi Gekås i Ullared på hemvägen. Färjan avgår från Oskarshamns ca kl. 20.10. Färjan beräknas vara framme i Visby hamn ca kl. 23.05.

Pris: 5 600:- per person med del i dubbelrum.
I priset ingår:
• Alla båt- och bussresor.
• Tre hotellnätter med frukost.
• Biljett till Falkenbergsrevyn.
• Dans och smörgåstårta i Tvååker.
• Entré till Berte museum med guidad visning.

Enkelrumstillägg: 200:-.
Anmälningsavgift: 500:-, som betalas inom 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 20 dagar före avresa.
Avbeställningsskydd: 150:-, betalas samtidigt som anmälningsavgiften.

Boka resa

Boka resa

Vi reserverar oss för ev. ändrade båttider, ändrade besöksmål i programmet samt förändrade valutakurser och oförutsedda utgifter som turistskatter med mera, vilka faller utanför vår kontroll.

Busschaufför på resan är Per-Axel Karlsson, tel. 070-740 11 64.

Välkomna önskar Per-Axel med personal!