resmål

Musikalen Änglagård
13 mars (2 dagar)

Fullbokat!
Följ med på en helkväll och återupplev filmklassikern från 1992 på Oscarsteatern i Stockholm och se den nya uppsättningen av musikalen Änglagård med folkkära musikalstjärnor som Tommy Körberg och Helen Sjöholm! Det kommer bli en hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Dag 1. Gotland - Stockholm, ondag 13 mars
Samling hos Karlssons buss i Lye kl. 05.15 eller vid hamnterminalen i Visby kl. 06.15 innan vi tillsammans går ombord morgonfärjan mot Nynäshamn som avgår kl. 7.15. Vi åker mot Stockholm för några timmars fri tid innan kvällen närmar sig med sina festligheter.

Precis som i filmen börjar föreställningen med ett dödsbesked som blir upptakten på Fanny Zanders (spelad av Fanny B Larsen) sökande efter sina rötter. Tillsammans med sin trogna och extravaganta följeslagare Zac (sepakd av Lindy Larsson) lämnar de nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Deras storslagna ankomst i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor hos byborna men även kommer att skapa nya livslånga band. Musikalen Änglagård är skriven och producerad av stora namn som Fredrik Kempe, Edward af Sillén och Daniel Réhn.

Efter föreställningen åkre vi mot Scandic Hotel Kungens Kurva för en natts snömn.

Dag 2. Stockholm - Gotland, torsdag 14 mars
Efter gårdagskvällens känslostorm äter vi frukost i lugn och ro på hotellet. Vi chckar ut och styr kosan mot Nynäshamn och tar färgan kl. 11.25 tillbaka till vår ö.

Pris: 3300:- per person med del i dubbelrum.
I priset ingår:
• Väg och färjeavgifter
• Alla båt- och bussresor
• En hotellnatt med frukost
• Biljett till musikalen

Enkelrumstillägg: 570:-.
Anmälningsavgift: 500:-, som betalas inom 10 dagar efter bokning. Resterande betalas senast 20 dagar före avresa.
Avbeställningsskydd: 150:-, betalas samtidigt som anmälningsavgiften.

Boka resa

Senaste anmälan: 28 november 2023, efteranmälan i mån av plats.


Vi reserverar oss för ev. ändrade båttider, ändrade besöksmål i programmet samt förändrade valutakurser och oförutsedda utgifter som turistskatter med mera, vilka faller utanför vår kontroll.

Busschaufför på resan är Per-Axel Karlsson, tel. 070-740 11 64.

Välkomna önskar Per-Axel med personal!